inmuTouch.com

inmuTouch.com

SANSESTIMULERING MED MUSIK OG HJERTE 

 

Vi skaber sansestimuleringsprodukter. Vores produkter skabe øjeblikke. Og musikken, den skaber I sammen.

 

PRODUKTER

Sansestimulering

Vores produkter skal man ikke vænne sig til. De vænner sig til dig. Lytter, mærker og opdager din rytme. Hvad end det er inmuRELAX (low arousal), som fokuserer på ro og fordybelse, eller inmuDANCE (high arousal) som fokuserer på motorik og aktivitet. Vores inmu kan mærke hvor nært du holder dem, hvor meget du bevæger dem, og om du blot lader hånden glide over dem. Indtrykkene laver inmu til musik - musik som aldrig er det samme to gange i træk, men som tilpasser sig til dig.

 

Vi kalder det adaptiv musik, du behøver ikke at kalde det noget. Og du skal ikke lære noget. Saml den op, og så er I igang med at skabe musik. Læg den fra dig, og så stopper inmu.

Er det så bare ukontrolleret støj? På ingen mulig måde. Musikken er komponeret af Asger Steenholdt, og består af små enkeltdele der passer perfekt sammen. inmu spiller aldrig falsk eller uharmonisk. Heller ikke for dem der måtte have sværere ved at styre bevægelserne.

 

Musikken står ikke alene. Betrækket inspirerer til berøring, og de fleste kan ikke lade være med at lade fingrene glide over den spundne snor der smyger sig om inmu. Og vibrationer dybt inde fra hjertet af inmu - parret perfekt med musikken - skaber et center man kan knytte tankerne til. Et center man kan finde ro i.

Og så passer inmu ind i ethvert hjem - med designpriser til følge. Både Danish Design Award og German Design Award; og det er vi frygteligt stolte af.

 

Det startede med en idé skabt af erfaring. En pårørende med svær demens. Og et behov for at stimulere og skabe kontakt - uden besværende mellemled. Det fik ægteparret bag, Anders og Toni, til at sætte sig for at skabe det produkt. Et bedre produkt, til bedre oplevelser. Et bedre produkt, til flere øjeblikke med kontakt. Et produkt med værdighed og enkelhed. Og det lykkedes til fulde med inmuen. Et produkt der skaber enkelhed via innovation og ny teknologi, og som skaber værdighed gennem selvhjulpenhed og dansk design.

 

Hvis du har lyst til at lære mere om inmu, om os, eller komme i kontakt med os, så besøg vores hjemmeside - der kan du lære meget mere om os, vores produkter og vores historie.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved