MinLivshistorie

Min Livshistorie

HISTORIER BINDER

GENERATIONER SAMMEN

 

Min Livshistorie er et kommunikationsredskab til computer, tablets og smartphones, der hjælper med at bevare de unikke historier for eftertiden. Binder generationer sammen, sikrer tryghed og samhørighed og formidler, at folk ved og forstår, ”hvem du er”.

 

Min Livshistorie er et lukket digitalt system, hvor du ejer alle dine minder. Der er ingen forstyrrende elementer som reklamer eller lign. Du kan oprette, udbygge, genkalde og gemme dine livshistorier i billeder, lydfiler, filmklip og tekst. Du kan dele din livshistorie med dem, du holder af, ligesom du selv kan definere, hvem der må se hvad.

 

PRODUKT

Kommunikationsredskab

HJEMMESIDE

www.mlh.dk

Din livshistorie har dig som omdrejningspunkt. Det er derfor, at Min Livshistorie har en profil, du kan vælge at benytte til at gavn for dig og til glæde for dine nærmeste. Du ved naturligvis godt, hvem du er, men ind imellem kan det måske knibe med at huske det hele, særligt i situationer, hvor du skal beskrive dig og dine vaner for andre. Vi har alle finurligheder og specifikke ønsker, så hvorfor ikke sørge for at skrive dem ned så de mennesker, du omgiver dig med, ved lidt om dig. Din profil kan dermed blive den gode samtalestarter, give grobund for flere stjernestunder og give bedre kommunikation i øjenhøjde. 

 

Din profil giver dig mulighed for at vise hvem du er. Profilen har overordnede kategorier, hvori du opretter en række forskellige emner for på den måde at skabe struktur. Kategorierne kan være dine egne, som du selv opretter, eller du kan benytte dig af de forslag, en ny Mine Livshistorie konto kommer med. Kategorierne fylder du efterfølgende med emner, der handler om dig og dit liv. Vi kalder den del for "spørgsmål og svar", fordi du besvarer spørgsmål, du stiller til dig selv.

 

Et helt basalt eksempel kan være spørgsmålet: "Foretrækker du kaffe eller the?", hvorefter du kan besvare spørgsmålet med, hvad du foretrækker. Opbygningen giver mulighed for  at beskrive dit liv i hovedtræk i så mange eller få detaljer, som du foretrækker. Tanken bag er, at vi alle går en dag i møde, hvor vi har brug for, at personer der måske ikk ekender os så godt, indlednings kan få indblik i, hvem vi er, særligt hvis vi ikke længere kan formidle det let og ubesværet.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved