Rotobed

LETTER FORFLYTNINGER, GØR BORGERNE MERE SELVHJULPNE OG SKÅNER PERSONALET

 

Færre smerter, bedre arbejdsvilkår, højere livskvalitet og mere værdighed.

 

RotoBed drejesenge gør livet lettere for både brugere og personale. Det tager under et minut, fra borgeren ligger ned, til borgeren står på gulvet. Det sparer både tid og penge ved forflytninger og mindsker risikoen for arbejdsskader. Også demensramte borgere har stor glæde af sengen, idet de bedre kan overskue forflytningen og undgår ubehagelige berøringer/træk.

 

PRODUKTER

Plejesenge med drejefunktion

HJEMMESIDE

www.rotobed.dk/

I RotoBed har vi et mål om at levere verdens bedste plejesenge. Med RotoBed@Free og RotoBed@Care er vi godt på vej – besøg blot www.rotobed.dk/da/rotobedcases/. Her beskriver borgere, plejepersonale og ledere en hverdag med højere livskvalitet, færre smerter og bedre arbejdsmiljø takket være deres RotoBed plejeseng.

 

RotoBed sengene fås i en fuldautomatisk og en halvautomatisk udgave. De har en max brugervægt på 190 kg, og med muligheden for ekstra lav sengehøjde ned til 32 cm er de velegnede til såvel overvægtige som høje og lave brugere. Også borgere med lidelser som demens, parkinsons og sklerose kan have stor gavn af en RotoBed.

 

Med en RotoBed plejeseng tager det under et minut at komme fra liggende til stående. Det kalder vi god velfærdsteknologi – og det er en vigtig del af fremtidens pleje. Derfor har en række SOSU-skoler nu også inddraget RotoBed sengene i deres undervisning. Fordi de letter forflytninger, gør borgerne mere selvhjulpne og skåner personalet for dårlige arbejdsstillinger.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved