TroneDanmark

TroneDanmark

RO OG TRYGHED FOR BRUGERNE

 

"Jeg vil absolut anbefale den til dagligt brug – flere gange dagligt. Det er fantastisk at kunne tilbyde den demente sansestimuli på så enkelt en måde og samtidig er bl.a. muligheden for venepumpestimulering også tilstede."

 

- Stine Marie Vårild

Ergoterapeut - Kristiansminde Plejecenter

PRODUKTER

Gyngestole

Trone Gyngestol er designet og produceret i Canada og håndsamlet i Danmark. Gyngestolen er håndlavet og er produceret af solidt træ, hvilket sikrer holdbarhed i rigtig mange år. Hynderne er af praktisk kunstlæder/PU eller af blødt microfiber, der let kan tørres af og rengøres.


Stolen er ideel til plejehjem, sanse rum, psykiatrien, terapi rum, hospitaler eller dagligstuen.


Den linieære gyngebevægelse er god for blodomløbet, koncentrationen og virker beroligende på brugeren af stolen, udover dette er den vuggende bevægelser med til at stimulere brugerens balance.


Ryglænet kan nemt justeres så stolen passer til brugerens foretrukne siddestilling. Gynge mekanismen har en nemt betjent lås, som kan aktiveres, hvis stolen ikke skal gynge frem og tilbage. Dette gør det nemt og sikkert at sætte sig i stolen og komme op igen. Der findes flere modeller hvor det også er muligt at tilkøbe autolock, så stolen låser automatisk når man rejser sig.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved