Cekura

CEKURA

NØDKALD TIL DIG OG

DINE NÆRMESTE

 

Med tillid, erfaring og empati handler vi altid hurtigt og professionelt når vi besvarer dit opkald - og vi sidder klar døgnet rundt - året rundt til at modtage dig. 

 

 

PRODUKTER

Alarmer, telefoner & aktiveringskort

HJEMMESIDE

www.cekura.dk

CEKURA er en dansk virksomhed og er uden sammenligning fremtiden indenfor ældresikkerhed, ældreservice og tryghed for alle. Vi tilbyder den service og de produkter, som er nødvendige for, at borgere i Danmark kan føle sig trygge og sikre - både i eget hjem og udenfor døgnet rundt - året rundt. Noget vi mener, er en ret for alle i samfundet. Vi leverer det nyeste og bedste udstyr på markedet, som er gennemstestet til mindste detale. Et produkt som gør, at du kan føle dig tryg både indenfor i hjemmet, samt udenfor.

 

Hos CEKURA hjælper vi dig til en mere sikker og tryg hverdag, så du kan fungere på bedst mulig måde. CEKURA tilbyder en service, som bygger på tillid, erfaring og empati.

 

Tryghedscentret er os du møder i din daglige kontakt med CEKURA. Her lærer du os hurtigt at kende, så vi kan give dig den bedst mulige service, som er tilpasset dig og dine behov for hjælp, tryghed og omsorg.

 

Tryghedscentret 

 

Det er os i Tryghedscentret som besvarer opkaldet for dig. Det er os som besvarer din e-mail, hvis du har skrevet til os. Det er også os som besvarer og behandler dit opkald fra din Tryhedsalarm og finder den bedst mulige hjælp til dig i den situation du nu kan være havnet i. 

 

Det uanset, om du vi skal have hjælpen ud til dig i form af vagtlægen, hvis du har brug for din hjemmeplejer, brug for en ambulance eller hvis du blot har brug for tryghed og brug for at tale med et andet menneske i en svær situation. 

 

Det er os i CEKURA Tryghedscenter, som ringer til for at høre hvordan du har det, om du har sovet godt - og minder dig om tage din medicin. 

 

Med tillid, erfaring og empati handler vi altid hurtigt og professionelt når vi besvarer dit opkald - og vi sidder klar døgnet rundt - året rundt til at modtage dig.