Gloria Mundi Care

GLORIA MUNDI CARE

HJÆLPEMIDLER MED DESIGN OG FUNKTIONALITET I HØJSÆDET

 

Hos Gloria Mundi Care finder du hjælpemidler til hus, have, fritid og transport - både til ældre, unge/børn og kvinder/mænd.

 

 

PRODUKTER

Designerhjælpemidler

 

Hos Gloria Mundi Care finder du ting, der kan gøre din hverdag nemmere, hvis du f.eks. har en funktionsnedsættelse. Hos Gloria Mundi Care finder du hjælpemidler til hus, have, fritid og transport. 

 

Hjælpemidler, der er lavet med udgangspunkt i principperne om et flot og gennemtænkt design, og hvor funktionaliteten er i højsædet. Kvaliteten er selvskreven. 

 

Der findes i dag rigtig mange hjælpemidler, der kan hjælpe dig til en bedre hverdag. Vi synes dog, at det kan være vanskelige at finde hjælpemidler, hvor både funktionalitet og design er tænkt ind fra starten som nødvendige præmisser for et produkt. Vi synes godt, at det kan gøres bedre. Meget bedre

 

Når kroppen har brug for omsorg

 

Generelt er der et alt for smalt udbud af funktionelle og veldesignede hjælpemidler til ældre og unge/børn, og kvinder og mænd med nedsat funktionsevne. Til dig, der sætter pris på godt design og på at leve et aktivt liv. Til dig, hvor din krop fortæller dig, at den har brug for ekstra 'omsorg' og hjælp.

 

Vi undrer os over, hvorfor vi i Danmark med vores 'Danish Design' ikke kræser mere for designet. Har du fra fødslen - eller får du senere i livet - et særligt behov eller et handicapm er du oftest henvist til grimme, klodsede ting, der invaderer dit hjem og minder dig om handicappet og den nedsatte funktionsevne.