TUT & TUT

EN PASSENDE POSITIV FORSTYRRELSE

 

Teaterpædagogisk tilgang til trivsel, glæde og relationsarbejde.


Vi - Tanja Marcher & Arendse Lillesø - er uddannede dramaturger og teaterpædagoger. Vi laver udviklingsprojekter, afholder workshops, underviser og holder foredrag, hvor trivsel og personlig mestring vendes på hovedet og anskues fra forskellige vinkler. Vi arbejder også som duoen TUT & TUT - klovne til omsorg, hvor vi tager på nærværende og relationsfokuserede besøg hos voksne og børn i alle typer af institutioner og hjem. Et TUT & TUT-besøg er sansestimulerende relationsarbejde i finurlig forklædning. 

 

YDELSE

Foredrag, undervisning og klovne til omsorg

HJEMMESIDE

www.tutogtut.dk

Kernen i vores arbejde er at lave en passende, positiv forstyrrelse gennem forskellige interaktioner - med børn, voksne, beboere, personale- og ledelsesgrupper, pårørende, frivillige o.a.


Vi er klar, når personale- eller ledergruppen trænger til input om værdier, adfærd, respekt og anerkendende kommunikation. Eller når gruppen af pårørende og frivillige har brug for et
underholdende foredrag om Tutterier og relationsarbejde. Hvis I som fagpersoner er nysgerrige efter at høre om resultater fra præ-forskning, udviklingsprojekter og praksiserfaringer med teaterpædagogiske virkemidler, deler vi med glæde ud af den viden, vi har indsamlet gennem projekterne “Klovne i Ældreplejen” og “En Mærkbar Forskel - omsorgsklovne til mennesker med svær demens”.


Vi har ingen hyldevarer, men vi har solid teoretisk og praktisk viden om mennesker, relationer og dynamikker mellem mennesker. Viden, som vi gerne sætter i spil sammen med jer.

TUT & TUT