rehaps

rehaps

NYE EJERE TIL BRUGTE HJÆLPEMIDLER

 

På rehaps kan du købe og sælge de fleste typer af hjælpemidler. Intet er for stort og intet er for småt. Om det er en plejeseng, en elektrisk kørestol eller en ergonomisk kartoffelskræller er rehaps stedet, hvor du kan købe og sælge de brugte ting.


Vi har bestræbt os på at udvikle en enkel og brugervenlig hjemmeside, hvor du med en personlig brugerprofil kan oprette annonce og købe vare der er til salg. 


 

PRODUKT

Genbrugsportal

HJEMMESIDE

www.rehaps.dk

Vi inviterer også forhandlere af hjælpemidler til at sælge deres demomodeller eller sidste års modeller og derfor kan du på portalen rehaps finde hjælpemidler, som ellers ville være vanskeligt tilgængeligt for private kunder.

 

Udbuddet af varer skifter hele tiden og det kan derfor betale sig at holde øje med os, hvis du er på udkig efter noget specielt eller blot er nysgerrig.


Det er gratis at oprette annoncer på rehaps ud fra princippet - solgt eller gratis.


rehaps er i høj grad blevet skabt med et ønske om at bidrage til en mere bæredygtig hverdag. Der smides alt for mange hjælpemidler ud i dag. Det er hjælpemidler, som andre sagtens kan få glæde af. Ved at benytte rehaps’ markedsplads til salg og køb af brugte hjælpemidler hjælper du ikke kun pengepungen på vej – du hjælper også vores miljø.


NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved