SWNX

SWNX

KONCENTRATION PÅ HØJT PLAN

 

Opnå øget blodomløb, koncentration, fokus i 

- Hjemmet - Kontoret - Skolen - Esport - Børnehaven

 

Mennesket er ikke skabt til at sidde fuldkommen stille. Vi skal bevæge os. Vi kan godt lide at bevæge os. Fodgyngen SWNX gør det muligt at bevæge benene frit uden støj og uden at genere andre. Ved brugen af fodgyngen SWNX dæmpes uro og hyperaktivitet, så koncentrationen kan øges. Blodomløbet øges også.

PRODUKT

Fodgynge

HJEMMESIDE

www.swnx.dk

Fodgyngen Swnx gør noget ved din inaktivitet på din kontorarbejdsplads. Imens du stadig sidder ned, har du mulighed for at bevæge benene frit uden støj og uden at genere andre. Bevægelsen af benene gør at man spænder op i -og træner musklerne omkring, ryg, lænd og mave. Herved opnår man en rankere holdning som aflaster ryggen.

 

At du kan vippe med fødderne og bevæge benene frit, dynamisk, afhjælper uro i kroppen, sovende ben og fødder, hævede ben og fødder. Bevægelsen kan også skabe mere energi under og efter brugen, samt øge koncentrationen. Du kan også holde fodgyngen statisk. Den vil forblive under dine fødder i hvilken som helst position, og give dig den rare fornemmelse af at have fast grund under fødderne.

 

KVALITET MED SWNX

 

Swnx er lavet af kvalitetsmaterialer hele vejen igennem. Rebet har en brudstyrke på 2000 kg. Pladen er lavet i møbelkrydsfiner, og den skridsikre tape er i høj kvalitet. Vi har arbejdet grundigt på at kombinere udseende og holdbarhed over de sidste 2 år.

 

LET MONTERING

 

Fodgyngen Swnx monteres let under bordet med et beslag. Dette gør at den er personlig og ikke forsvinder fra sin bruger. At fodgyngen svæver over gulvet letter rengøring.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved