Pro Interaktiv

INTERAKTIVE OVERFLADER TIL ETHVERT FORMÅL

 

Vi udvikler interaktive overflader til ethvert formål. Det kan bruges som aktivering, balance og koordinationsøvelser, samt undervisning og kognitiv træning.

 

 

PRODUKTER

Interaktive overflader

 

Hvad gør det ved en beboer på plejehjemmet, patienten på rehabiliteringscentret eller det langtidssyge barn på børneafdelingen, når bordet, væggen eller gulvet pludselig bliver levende?


Pro Interaktiv har stor erfaring med interaktive løsninger til brug i sundhedssektoren. Vi udvikler interaktive overflader til ethvert formål, Det kan bruges som aktivering, balance og koordinations øvelser, samt undervisning og kognitiv træning. Men disse overflader kan også bruges som reminicense velvære og sansestimuli.

 

Professionel fantasi og lidt mere


Vi forvandler ønsker og drømme til virkelighed. Med vores interaktive løsninger, vil vi tilbyde et andet alternativ til tv-skærmen i fx plejecentrets fællesstue. Personalet kan være med til at tilgodese beboernes behov: bevægelse, styrke balancen, motivere, give ro m.m.


En interaktiv kanal kan give mennesker med fx demens andre sanseindtryk. Og det vil vi gerne dele vores viden om – og give inspiration til.

NEW CARE KNOWLEDGE

Copyright © All rights reserved